Wie zijn wij?

betrokkenheid en passie

Marleen de Liefde en Maarten Vlaming.

Pavonis Design is opgezet door Marleen de Liefde, Visual Marketeer en grafisch ontwerper. Nog steeds is grafisch ontwerp, illustreren en webrealisatie een belangrijk onderdeel van Pavonis Design.

Maarten Vlaming, creatief therapeut en houtbewerker, is later aangehaakt. Maarten ontwerpt meubels op maat, hierbij werkt hij graag met duurzame materialen. Als klant mag u meekijken tijdens het hele proces. In overleg bent u welkom om mee te werken in de houtwerkplaats of op locatie.

Beiden hebben wij veel ervaring met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking bij het maken van kunst. Wij vinden het leuk om kunstwerken, ontwerpen en wensen van kunstenaars met een verstandelijke beperking in onze vormgeving te integreren. Hierbij kunt u denken aan promotiemateriaal, relatiegeschenken, illustraties en ambachtelijke producten. Hierbij werken wij nauw samen met kunstenaars van Atelier de Schuur in Zegveld.

Samen werken wij ook aan unieke belevingsprojecten. Wij creëren samen met u, uw familie, vrienden of collega's een ervaring die u lang bij zal blijven.
Kern van al onze activiteiten is dat wij vanuit onze betrokkenheid en passie mooie producten en projecten willen organiseren, die u raken en bewegen.